Inzamelen oude mobieltjes

Written by: author->display_name; ?>

 

 

Er zit nog steeds geld in mobiele telefoons en er liggen nog veel oude mobieltjes bij mensen thuis. Het bijdragen aan een goed doel door je oude mobiele telefoon in te leveren is zeer laagdrempelig en effectief. Wel geldt voor mobieltjes net zoals voor alle apparatuur, hoe nieuwer, hoe meer waard en dus ook hoe ouder, hoe minder waard. 
 

Mobiele telefoons die ouder dan 5 jaar zijn, leveren vaak nog 2 of 3 euro op. Deze mobieltjes worden milieuvriendelijk gedemonteerd en bepaalde metalen kunnen hergebruikt worden. Nieuwere mobieltjes leveren meer op. Ze worden gedemonteerd en schermen, toetsenborden, metalen, etc worden hergebruikt of het mobieltje wordt opgeknapt en verkocht op de 2e hands markt. Met name deze laatste soort levert meer op, denk dan aan bedragen tussen de 10 en 20 euro.

 

Lever je oude mobieltjes in vóór 27 april a.s. op een van onderstaand adres:

 

Pierre Berben                         Anneloes Bongaerts                           John Wagemans                   

Molenstraat 25                        Holstraat 50a                                      Hanssum 14

6086 BP Neer                         6082 BD  Buggenum                          6086 BV Neer